Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Kateřina Váňová 11. 1. 2016
S paní Evou jsem byla spokojená. Na veškeré dotazy reagovala rychle ať již telefonicky nebo mailem a všechny požadavky a připomínky byly vyřízeny k mé spokojenosti. Děkuji.
Alena Netoušková 25. 11. 2015
Děkuji makléřce p. Romportlové za zprostředkování pronájmu bytu, ve kterém spokojeně bydlíme i díky ní. Aktivně komunikovala s p.majitelem a zařídila aby smlouva byla po právní stránce v pořádku, ke spokojenosti obou stran. Jednání bylo vždy příjemné a rychlé. Moc děkuji a rozhodně doporučuji.
T. Baďura 8. 11. 2015
Spolupráce s paní Romportlovou byla velmi příjemná. Přizpůsobila se nám časově a vše klaplo v pořádku, jak prvotní prohlídka, podpis smluv tak předání bytu. Určitě doporučuji.
Lenka Kvasničková 5. 11. 2015
S paní Romportlovou jsme byli moc spokojeni. Byla velmi ochotná se nám ve všech směrech přizpůsobit, aby předání bytu proběhlo v nejlepším pořádku. Rozhodně všem doporučuji. Kvasničková
Ivana Vaňková 5. 11. 2015
Mockrát paní Evě děkujeme za možnost bydlet v krásném bytě. Všechno proběhlo v pořádku a rychle a nebýt jí, tak bydlíme kdoví kde. Určitě doporučujeme všem, co hledají byt podle svých představ. Ještě jednou mockrát děkujeme! :)
Přidat referenci